2009-05-15 14:09:00• hírek • Parajdi Andrea

Kiutalták az összegeket

A Fejlesztési Minisztérium kiutalta a kormánytámogatást a Szatmárnémetiben hőszigetelés előtt álló hat tömbház számára. A procedurális folyamat ütemesen halad, s hamarosan a licitet is megtarthatják.

Mint ismeretes Szatmárnémeti 2009-es költségvetéséből hat tömbház hőszigetelésére különítették el az önkormányzati önrészt. Az idén a kormány módosított a program önrészein, így most már a költségek 50%-át az állam, 30%-át a városi tanács, illetve 20%-át a lakótársulatok fizetik.

A városi tanács április 30-i ülésén elfogadta a már elkészített három tömbház műszaki tanulmányait, s hamarosan a másik három tömbház dokumentációja is jóváhagyásra kerül. Értesüléseink szerint a munkálatok kilicitálása a műszaki tanulmányok elkészítését követően kezdődhet el.

A procedurális folyamatok előrehaladását jelzi az a tény is, hogy a napokban érkezett meg a Fejlesztési Minisztériumtól a kormánytámogatás mintegy 1.262.265 lej. Ez az összeg elegendő lesz egy tízemeletes, három négyemeletes, egy háromemeletes és egy kétemeletes tömbház teljes hőszigetelésére.


Megérkezett a kormánytámogatás a hat hőszigetelés előtt álló tömbház számára.
Megérkezett a kormánytámogatás a hat hőszigetelés előtt álló tömbház számára


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: